IT és szoftvercégek

IT és szoftvercégek
Cégünk fennállása során számos ügyféllel gazdagodtunk. Talán mert elégedett ügyfeleink bizalmi alapon ajánlottak, talán azért is, mert a Graphisoft Parkban helyezkedünk el, de mára ügyfeleink egy jelentős része IT, főként szoftvercég.

Ez a háttér megkövetelte tőlünk, hogy e szakmákban komoly specializált szaktudást gyűjtsünk össze, és kamatoztassuk minden ügyfelünk számára. E területek sok esetben nagyobb rugalmasságot élvezhetnek a legális adózás területén, mint egyéb társaik, mely kiskapukat érdemes és kifizetődő kihasználni.

Amennyiben ön szoftvercéggel rendelkezik, IT területen dolgozik, keressen meg minket, megéri.

Kis kényelmi kiegészítés azoknak, akik már hó közben is naprakész könyvelést szeretnének, vagy számláikat/bizonylataikat elektronikusan szeretnék átadni könyvelésre:

Számla szkennelése iPhone-nal

Számla szkennelése iPhone-nal

Bevezettük on-line számla és bizonylat átadási rendszerünket, mellyel akár egy egyszerű mobilalkalmazással is szkennelhetők és átadhatók a számlák részünkre. Egyedül az a fontos, hogy a dokumentumok jól olvashatók legyenek és minden könyvelést érintő tétel átadásra kerüljön.

Mi ezeket a tételeket rendszerünkben hozzácsatoljuk az egyes könyvelési tételekhez így segítve a későbbi pontos visszakeresést.

This post is also available in: angol, német