Start Up cégeknek

Startup Cégek
Számos nagyszerű ötlet születik nap mint nap, melyek sikerre jutásában elengedhetetlen a biztos céges háttér, a stabil ügyvitel. Egy céget nemcsak meg kell alapítani, hanem ki kell választani a legjobb vállalkozási formát, az alapítók, szereplők munkakörét, a cég NAV számára bejelentett tevékenységi körét, elkészíteni a szükséges szabályzatokat és még számos dokumentációt, hogy később egy vizsgálatnál ne ezek miatt fájjon a friss vállalkozó feje.

A cég alapítása hosszútávú döntés, melyet megalapozottan és jól átgondoltan kell megtenni. Ez később sokszorosan megtérül mind költségben, mind adminisztrációs munkában, vagy egy sikeres NAV vizsgálatban.

Ön most hosszú távra készül döntést hozni! Mi segítünk meghozni a legjobbat!

Céget nem lehet ingyen alapítani! A magas színvonalú szaktudással értéket és biztos hátteret teremtünk!

Keressen meg minket, mielőtt elindítja vállalkozását, mi segítünk Önnek sikere elérésében biztos könyvelői háttérrel, adótanácsadással, a cégalapítási feladatok teljes körű ellátásában.

Kis kényelmi kiegészítés azoknak, akik már hó közben is naprakész könyvelést szeretnének, vagy számláikat/bizonylataikat elektronikusan szeretnék átadni könyvelésre:

Számla szkennelése iPhone-nal

Számla szkennelése iPhone-nal

Bevezettük on-line számla és bizonylat átadási rendszerünket, mellyel akár egy egyszerű mobilalkalmazással is szkennelhetők és átadhatók a számlák részünkre. Egyedül az a fontos, hogy a dokumentumok jól olvashatók legyenek és minden könyvelést érintő tétel átadásra kerüljön.

Mi ezeket a tételeket rendszerünkben hozzácsatoljuk az egyes könyvelési tételekhez így segítve a későbbi pontos visszakeresést.

This post is also available in: angol, német